BomBom Outdoors

BomBom Outdoors er en virksomhed drevet af Dennis “BomBom” Skou, mig. Min virksomheds primære fokusområde er kajakfiskeri og at lede folk i den rigtige retning, så deres drøm kan blive til virkelighed.

Det at kunne hjælpe nye kajakfiskere betyder rigtig meget for mig, da jeg husker hvordan jeg selv stod med en masse spørgsmål, dengang jeg selv ville i gang.

Det første og største spørgsmål man står overfor, er hvilken kajak man skal vælge. Det kan være et super svært spørgsmål at stå med, da man ofte ikke kender sine behov i denne helt nye verden. Herefter kommer alt det forskellige udstyr og sikkerhed, og så videre og videre… Det hjælper jeg også gerne med, også selvom jeg skulle ende med ikke at blive din forhandler.

Det er lige til for nogle men en jungle for andre, og det er her jeg gerne vil tilbyde min hjælp.

Jeg lægger stor ære i at få mine kunder herfra med den bedst mulige oplevelse, og følelse af at de har truffet det rette valg.

Personligt har jeg efterhånden en del års erfaring inden for kajakfiskeri, og jeg føler at jeg har den rette viden til at kunne vejlede og guide dig hen mod præcis det du måtte stå og drømme om. Netop det at fiskeri fra kajak er mit speciale gør, at jeg føler mig yderst kompetent til at kunne yde den bedste service.

Jeg har personligt sejlet og fisket fra stort set alle Hobies modeller, og kender deres fordele og ulemper inden for alle grene af fiskeriet.

Jeg håber at jeg en dag kan hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Dennis_lille

Fantastisk følelse at fange gedder så tæt på vandet!