Vinterdag på Øresund efter torsk - Outback 2017

En piskende kold vinterdag i Hobie Outback. Se med og “mærk” kajakkens stabilitet og dan dig et indtryk af hvad man kan forvente sig af en Outback. Nyd samtidig en rigtig flot dag på vandet!

Kæmpegedde fra Hobie Pro Angler 12

Her er en video med masser af stemning. Der bliver tilmed fanget en virkelig stor gedde på 13.8kg og 120 cm.

Jeg fisker fra Pro Angler 12. Det er godt nok en lidt ældre model, men stabilitet og helhed er den samme som på de nyere modeller. Dog med et stort “men”, for de nyere modeller kommer med Hobie Mirage 180 pedaldrev, og dér er en væsentlig opgradering.

Husk popcorn – rigtig god fornøjelse.

Super action fra Hobie Pro Angler 12.

Tre kajakfiskere, fisker gedder fra Hobie Pro Angler 12. Masser af action i denne video. I videoen medvirker Finn Sloth og Benjamin Vedel, som begge er meget erfarende kajakfiskere.

Aborretur i Pro Angler 12

Jeg er afsted med Benjamin Vedel efter aborre. Vi fisker fra Hobie Pro Angler 12, i vand med moderat strøm. Det er ikke noget problem at holde sig på spottet med Hobie Mirage Drive.

Det er lidt ældre modeller (kajakkerne), men de giver et rigtig godt billede af, hvad man kan forvente sig af en Pro Angler.

Vintertur efter torsk på Øresund. Outback

I denne video fisker jeg fra min første Outback. Det er en gammel moden, men skroget og stabiliteten er den samme. Siden hen er der sket mange opgraderinger, hvor sædet og pedaldrevet er det primære. Et massivt skridt op ad “komforttrappen”.

Der fanges godt med fisk i videoen og der er masser af stemning – også da jeg knækker min på daværende tidspunkt yndlingsstang.